maandag 11 november 2019

Sterk in Zuidwest bijeenkomst UITNODIGING

Namens Maarten Bakker Directeur van Theater en Filmhuis Dakota en vanuit de Moerwijk Coöperatie nodigen we je van harte uit voor de Sterk in Zuidwest bijeenkomst die maandag 11 november vanaf 18:00 uur daar plaats zal vinden

Want de komende jaren staat er veel te gebeuren in Den Haag Zuidwest. We hebben landelijke aandacht en ook de gemeente Den Haag zet met de Regio Deal stevig in op dit gebied van Den Haag.

Omdat kunst&cultuur belangrijk is voor de ontwikkeling van de stad hebben de culturele partners uit Escamp de handen ineen geslagen. We willen graag met veel mensen die in dit gebied wonen, werken of op andere manier een bijdrage leveren aan Zuidwest het gesprek aan gaan. Hoe kunnen we met elkaar Zuidwest sterker maken? Op maandag 11 november hebben we daarom vanaf 18.00 uur een inspiratieavond in Theater en Filmhuis Dakota dat midden in Zuidwest staat.

Met wat eten en drinken en inspirerende voorbeelden spreken wij graag met zo veel mogelijk mensen over de toekomst van Den Haag Zuidwest en hoe kunst en cultuur daar een bijdrage aan kunnen leveren.

Nodig vooral mensen uit je netwerk uit voor deze avond en kom!

Aanmelden kan via: https://www.theaterdakota.nl/event/sterk-in-zuidwest/

De avond is GRATIS en iedereen is welkom.

Omdat je wellicht in meerdere netwerken zit kan je deze uitnodiging meerdere malen ontvangen. Als dat het geval is moet je natuurlijk zeker komen!

We hopen je dan te zien.

Namens alle partners van het Escamp overleg

Groeten,

Maarten Bakker

Maarten Bakker | Directeur | Theater Dakota | Zuidlarenstraat 57 | 2545 VP Den Haag | www.theaterdakota.nl

Over de Moerwijk Coöperatie 
De Moerwijk Coöperatie is een coöperatieve Bewonersorganisatie, Bewonersbedrijf en Bewonersplatform in 1 en is opgezet om gaten van verschillende (geld)stromen die uit de wijk weglekken te dichten: dus uitgaan van de kracht die in Moerwijk zelf zit.

Sluit je als Moerwijker aan! Word lid!

Lees meer>>

https://neos.blog/

The post Sterk in Zuidwest bijeenkomst UITNODIGING appeared first on Neo de Bono.com.



source https://neodebono.com/sterk-in-zuidwest-bijeenkomst-uitnodiging/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten