dinsdag 15 oktober 2019

Energiebank Den Haag bijeenkomst in Moerwijk

Wilt u weten hoe u makkelijk uw energierekening kunt verlagen?
Kom naar de bijeenkomst van de Energiebank Den Haag en hou geld over!

Tijdens deze bijeenkomst helpen de mensen van de Energiebank Den Haag u op een praktische manier om uw rekening blijvend te verlagen met materialen en adviezen die huurders kunnen toepassen.

Kom Woensdag 16 Oktober van 19 – 20:30 uur naar de Energiebank  bijeenkomst in de Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92 Moerwijk – Den Haag

Meld je hieronder aan.

Op deze avond heb je ook de gelegenheid om met Wethouder Liesbeth van Tongeren in gesprek te gaan

Aanmelding Energiebank bijeenkomst

[contact-form]

NB
Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om u voor deze avond aan te melden. Zie ook ons privacybeleid: https://moerwijkcooperatie.nl/privacyverklaring/

Over de Energiebank Den Haag
Wij willen bijdragen aan het verminderen van energie-armoede en energie tot eerste levensbehoefte bereikbaar houden voor mensen met een minimuminkomen.

Over de Energiebank Moerwijk Den Haag
Geloven in Moerwijk, Voedselbank Moerwijk, Moerwijk Coöperatie en Energiebank Den Haag richten nog in 2019 met ondersteuning van de gemeente Den Haag samen een Energiebank in Moerwijk op. Deze Energiebank helpt huishoudens die rond het bestaansminimum leven en moeite hebben om hun energierekening te betalen. Het doel is het energieverbruik omlaag te brengen. Hierdoor dalen de maandelijkse kosten op de energierekening en wordt ook de CO2-uitstoot omlaag gebracht.

https://neos.blog/

The post Energiebank Den Haag bijeenkomst in Moerwijk appeared first on Neo de Bono.com.



source https://neodebono.com/energiebank-den-haag-bijeenkomst-in-moerwijk/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten